Voorwaarden

Organisatie

Het programma van 6e SWP Hersencongres‚Äč wordt ontwikkeld door Ed Oudejans (orthopedagoog en voormalig directeur Jeugdbescherming) in samenspraak met dr. Fabienne Naber (Erasmus Universiteit Rotterdam) n Paul Roosenstein (direceur Uitgeverij SWP). De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van Congresbureau Logacom te Amsterdam.

Datum en plaats
Het cognres vindt plaats op dinsdag 17 april 2018 in Congrescentrum de Meervaart te Amsterdam, Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam, www.meervaart.nl.

Deelname
Deelname aan dit congres bedraagt € 295,- excl. btw en is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. Indien de congresdatum bepaald is kunt u zich inschrijven via online aanmeldingsformulier op www.logaocm.nl. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.
 
Algemene Voorwaarden
Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.
 
 

Twitter mee over het SWP Hersencongres 
gebruik #hersencongres @logacom

Informatiemarkt
Op het SWP Hersencongres wordt een informatiemarkt ingericht waar verschillende bedrijven en organisaties zichzelf en hun product of diens kunnnen presenteren. Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Logacom op 020-3203364 of stuur een e-mail naar office@logacom.nl.
Kortingsregeling
EARLY BIRD korting: 10% korting voor snelle beslissers, deelnameprijs met korting is € 265,50 excl. btw. Voorwaarde is dat inschrijving vóór 15 maart 2018 is voltooid
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,- korting. Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare 
kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
SoziO-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.
Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende 
kracht worden er geen kortingen verwerkt.

Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
  1. Tot twee weken voor de start van een open activiteit is een deelnemer bij annulering van zijn inschrijving 25% van de deelnamekosten verschuldigd.
  2. In de periode van twee weken tot een week voor de start van een open activiteit is een deelnemer bij annulering van zijn inschrijving 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
  3. In geval van annulering binnen de periode van een week voor de start van een open activiteit is een deelnemer de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
 

 

Nadere informatie

 

Logacom BV, www.logacom.nl
T. 020-3203364